Skip to content

Sărbătoarea Floriilor îi mişcă pe ieşeni

În duminica Floriilor, pe 24 aprilie, de la ora 09.00, va avea loc a doua ediţie a evenimentului Semimaraton Iaşi. Competiţia sportivă este organizată de Rotary Club Iaşi Copou în parteneriat cu Ro Club Maraton şi beneficiază de spijinul Primăriei Municipiului Iaşi şi a Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi. Partenerii caritabili ai evenimentului sunt: Rotary Club Iaşi, Rotary Club Iaşi 2000 şi Rotary Club Curtea Domnească.

Evenimentul se adresează atât sportivilor cu experienţă în cursele de fond cât şi amatorilor, fiind segmentată în patru curse distincte:

  • semimaraton individual – 21,095km
  • semimaraton ştafetă – 4×5,28km
  • cross – 10,7km şi
  • cursa populară – 2,5km.

Click aici pentru inscriere și detalii

Semimaraton Iaşi 2016 îşi păstrează profilul de competiţie sportivă caritabilă şi va susţine cauzele Asociației Salvați Copiii în demersurile sale de ajutorare a copiilor cu situații precare, ce provin din familii lipsite de posibilități materiale şi Fundaţiei Proruralis din Iaşi prin oferirea de burse copiilor excepţionali din mediul rural. La prima ediţie, cu sprijinul celor 755 de alergători, al sponsorilor şi partenerilor caritabili şi instituţionali, competiţia a generat venituri suficiente pentru oferirea a 10 burse anuale unor elevi din familii defavorizate şi continuarea studiilor la liceele și colegiile de prestigiu din Iași.

Fiecare kilometru alergat la Semimaratonul Iaşi poate însemna o nouă şansă pentru un copil aflat în dificultate.

Pentru informaţii, înscriere în competiţie sau donaţii accesaţi www.semimaratoniasi.ro sau www.facebook.com/semimaratoniasi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.